Fasiliteter

Ridehallen
Martin-Collins ridebunnen er en av markedets beste ridebunner. På Bolstad har vi en ridehall med nettopp dette underlaget. Ridebunnen fra Martin-Collins og Stall Kubberød gir ett meget godt feste og ligger veldig stabilt. Dry Ecotrack benyttes i dag på de fleste internasjnale stevneplasser, og leveres omtrent over hele kloden. Ridehallen vår kan brukes fritt av kunder som er oppstallet på Bolstad, og den kan også leies for stevner, show, klinikk osv. For mere info om utleie trykk her. I Ridehallen har vi en tribune, dommerbod og oppholdsrom for små og store. På Bolstad er kun det beste godt nok, så vi bruker også en slodd i verdensklasse. Denne slodden ble blandt annet brukt under OL i London 2012.

Ridebanene
I fine omgivelser har vi 2 utendørs ridebaner av god standard.Vi har en 25×60 dressurbane med ny sand og inngjerding av god standard. Vi har også en sprangbane rett vedsiden av dressurbanen. Banene ligger helt for seg selv på ett sted på eiendommen som vi kaller for «Bolstadparken», med godt opparbeidede veier rett fra stalldøren.

Stallplass
Stallene på Bolstad er nyoppusset, og holder en god standard. Vi har vaskemaskin for vask av dekken og utstyr, tørkerom, salrom, oppholdsrom, toalett og dusj, fórrom, vaskespilt, skospilt. Boksene er store (3×4 meter) og er betydelig påkostet. Grovfóret på Bolstad et av meget god kvalitet, og vi kan vise fór analyse hvis dette er ønskelig. Kraftfóret som er inkuldert i stalleien er Champion Energi, Champion Havre og Champion Betfiber. Bolstad Hestesenter sørger også for at hesten din får de markkurene den trenger. Les her angående fullpensjon og praktisk info

Paddocker
Våre paddocker er spesial bestilt fra USA og er av veldig god standard. Konseptet er at båndene gir etter ved ett sammenstøt, slik at hesten får minst mulig skade. Om sommeren har vi flotte gress beiter og gress paddocker som kan benyttes. Vi har også en syke-paddock med godt opparbeidet grus underlag, som er for hester som har en skade over en kort periode og som må ha lite bevegelse.

Turveier
Bolstad har flere km med turveier på egen eiendom som grenser opp mot flotte turstier innover skog og mark. Gården ligger rett ved skogkanten med fine stier og veier inn mot flere idylliske plasser.